Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Out and about

Loire Valley Wines

Bird watching in the Loire Valley - Hoopoe

About the house

YourHolidayMatters.com Seal of Approval Bird watching near to the circuit of Magny cours - Robin
Bed and Breakfast, Loire Valley Sancerre


Een zeer speciale Bed en Breakfast locatie , gelegen in het hartje van Frankrijk, 5 uur van Calais, Boulogne en Duinkerken, 2 uur ten zuiden van Parijs, 12 kilometer van afslag 28 naar de A77 en 55 kilometer van de verbinding van de N7 met de A71 .


Onze accommodatie beschikt over een viertal kamers , waarvan twee grote en twee kleinere. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en toilet. Prijzen van de kamers varieren van 55 tot 65 euro en een avondmaaltijd is beschikbaar voor de prijs van 25 euro. Wij bieden speciale tarieven bij langer verblijf en hebben vaak speciale aanbiedingen bij het boeken vanaf een week voor meer dan één kamer. Thee en koffie zijn beschikbaar in de hal en er staat ook een koelkast ter beschikking aan de gasten.


Ons huis is een traditionele Franse longère die wij met smaak in een Bed en Breakfast hebben gerenoveerd. Het totaal staat op meer dan 17.000 vierkante meter grond en bevindt zich in een gehucht dicht bij een van de belangrijke en aantrekkelijke gebieden voor het aankopen van wijnen. Ook is het een belangrijk gebied voor o.a. bossen, wild, vogels, kastelen, golf, fietsen, echt om van Frankrijk te genieten.


Gelegen dichtbij de wijngaarden van o.a. Sancerre, Pouilly sur Loire, Menetou Salon, Reuilly en Quincy .Zij bieden de beste wijnen van de Loire vallei. Als u een comfortabele basis voor uw Franse vakantie zoekt ,en u houdt van het comfort en de rust dat een Bed en Breakfast u kan bieden met een engels, frans of aan uw wensen aangepast ontbijt, hoeft U niet verder te zoeken..